Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara geçişini çelmek yahut mümkün olduğu kadar geciktirmektir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler göz önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan koca mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın taliı düzen yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve daha şu denli pert vermesi önlenir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Sertifikasız yangın kapıları da yarar maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir almaşık sunar.

Adetlan haklarınıza üstüne şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına ovalı olarak iletebilirsiniz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâlet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya yakınlarında birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile nöbetlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının yönı gün son merhale farklı eder skalasına sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tamamlanmak; dayanıklı, bedii kapılara en muvafık fiyatlarla ehil bulunmak yürekin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lafınlıkta Yangın Kapısı Fiyatları ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri yüz baplar zarar görmez.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; kötüda mevcut Garaj namına iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page